THE GREATEST GUIDE TO اچ پی

The Greatest Guide To اچ پی

The Greatest Guide To اچ پی

Blog Article

پس در ادامه این مقاله همراه من باشید تا به صورت مفصل انواع سیستم عامل سرور را برایتان شرح دهم.

احتمالاً تاکنون درباره سیستم عامل ها شنیده‌اید. سیستم عامل مورد نیاز برای استفاده از رایانه‌ها و گوشی‌های هوشمند است.

سرور ابری کارایی همچون سرور فیزیکی دارد با این تفاوت که شما با دارا بودن قدرت دسترسی از راه دور، دیگر نیاز ندارید سرورها را در نزدیکی خود جهت انواع مدیریت داشته باشید.

جهت راه اندازی یک سرور پس از خرید آن ابتدا باید سیستم عامل انتخابی خود را بر روی آن نصب کنید. این سیستم عامل از لینوکس و ویندوز و انواع توزیع های آنها است.

و اما در نهایت این تفاوت ها را میتوانید در یک جمع بندی کلی مشاهده کنید:

با توجه به اینکه سخت‌افزار سرور بارهای کاری مهمی را اجرا می‌کند، تولیدکنندگان سخت‌افزار سرور اجزای اضافی را برای پشتیبانی از آن ها طراحی می‌کنند.

سرور فیزیکی سیستمی سخت‌افزاری است و وظیفه میزبانی نرم‌افزارها، ذخیره داده‌ها و ارائه خدمات را برعهده دارد. در حالی که سرور مجازی یک ماشین مجازی است و روی سرور فیزیکی اجرا می‌شود. سرورهای فیزیکی اغلب قدرتمندتر و انعطاف‌پذیرتر از سرورهای مجازی هستند، اما قیمت بالاتری دارند.

- مدیریت منابع سخت‌افزاری: سرورها می‌توانند محیط‌های مجازی‌سازی را ارائه دهند و امکان ارائه منابع سخت‌افزاری مانند پردازنده، حافظه و ذخیره‌سازی را به صورت بهینه فراهم سازند.

در سیستم عامل لینوکس، ما توزیع‌های مختلفی داریم که بر پایه هسته لینوکس ساخته شده‌اند. تعدادی از این توزیع‌ها عبارتند از:

جهت یافتن اطلاعات مربوط به وب سرور یک وبسایت هنوز راهکار قطعی بیان نشده است اما اکستنشنی وجود دارد که میتوان با نصب آن بر روی گوگل کروم خود، به محض ورود به وبسایت دلخواهتان اطلاعات best website وب سرور آن را پیدا کنید.

همچنین باید توجه داشت که یک قطعه ذخیره‌سازی معیوب ممکن است تأثیر منفی بر عملکرد سرور داشته باشد. به عنوان مثال، زمانی که یک قطعه ذخیره‌سازی خراب می‌شود، همه وب‌سایت‌هایی که توسط سرور میزبانی می‌شوند، از دسترس خارج می‌شوند و این باعث ایجاد تجربه کاربری بد می‌شود.

با این حال، زمانی که یک سرویس گیرنده-سرور در شبکه استقرار پیدا می‌کند، وظایف قسمت‌های خراب را دستگاه‌های پشتیبان به عهده می‌گیرند. این ترتیب باعث می‌شود که شبکه یکپارچه و مطمئن باشد.

حالا که فهمیدیم سرور یعنی چه؟ به این سوال پاسخ می‌دهیم که سرور چیست و انواع آن کدام است؟ سرورها را می‌توانیم براساس مولفه‌های خاصی دسته‌بندی کنیم.

سرورها خدمات متفاوتی را به کاربران ارائه می‌کنند و از این نظر به انواع مختلفی نیز دسته بندی می‌شوند.

Report this page